top of page

Zitten er gaten in uw tapijt? Rafelen de randen uit? Moet het gereinigd worden? Vertrouw dan op de ervaren diensten van de familie Kal.

Atelier Kal Tapis, gevestigd in Sint-Gillis (Brussel), biedt u een professionele kwaliteitsservice aan. Als ervaren specialisten in de restauratie van tapijten, wandtapijten en kilims kunt u al vier generaties lang rekenen op onze knowhow.

Bij Atelier Kal Tapis restaureren we uw handgemaakte Oosterse tapijten met zorg, toewijding en een oog voor detail. Wij reinigen en verzorgen tapijten van alle groottes volgens traditionele methodes en altijd tegen de beste prijs.

Dankzij de bekendheid van onze vaders in de Bazaar van Teheran, zijn wij sinds de jaren ‘70 de vaste restaurateur van de grootste verzamelaars en handelaars van Europa. In België zijn wij al jaren lang de vaste hersteller van de firma Grutman Home Decor in Hasselt, die zo tevreden is over de kwaliteit van ons werk dat ze ons de bijnaam "de tovenaars" gegeven heeft. Tegenwoordig stellen wij onze ervaring tot uw beschikking om uw tapijten te beschermen en nieuw leven in te blazen. 

Nieuwe Showroom: Vossentraat 1E in 1000 Brussel (Marollenkwartier). Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag 11-18u. Maandag tot en met donderdag op afspraak. 

Werkplaats: Alsembergsteenweg 121 in 1060 Sint-Gillis. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur. Zaterdag en zondag op afspraak

Als flexibel en efficiënt bedrijf verplaatsen wij ons gratis in België om uw tapijten te komen ophalen en ze terug te brengen na de schoonmaak of restauratie.

Kal atelier -122-16-logo-nl

Artikelen

ATELIER KAL TAPIS.pdf

ATELIER KAL TAPIS.pdf

ATELIER KAL TAPIS.pdf

ATELIER KAL TAPIS.pdf

ATELIER KAL TAPIS.pdf

Als traditionele en gepassioneerde ambachtslieden verzorgen wij alle soorten tapijten, zoals moderne en hedendaagse tapijten, Perzische tapijten (Ispahan, Keshan, Heriz, Tabriz, Ghom, enz.), tapijten uit de Kaukasus, Turkije, Afghanistan, Pakistan, Turkmenistan, India, Tibet, China, … Alle herstellingen worden uitgevoerd in ons atelier waar u van harte welkom bent om ons aan het werk te zien, als u uw nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen. Dat is ook een goede gelegenheid om anekdotes en herinneringen uit te wisselen met een kopje thee.

Contacteer ons voor een gratis en volledige offerte of voor al uw vragen over onze diensten. Volg ons op onze Facebook-pagina, waar u onze fotoalbums over tapijtrestauratie kunt bekijken, enkele persartikelen kunt lezen en tal van onderhoudstips kunt vinden. 

Voor/na reiniging

bottom of page